Sturla Magnus er nytt styremedlem i GK
- GK er et spennende selskap med en solid historie og tydelige ambisjoner for fremtiden. Jeg ser frem til å bidra med min erfaring og kompetanse inn i GK-styrets arbeid, sier Sturla Magnus. Foto: GK
Sist oppdatert: 12-11-2021

Sturla Magnus inn i styre til GK 

GK melder at Sturla Magnus (50) er valgt inn som nytt medlem av konsernstyret i GK Gruppen. Magnus er konserndirektør i Aker Solutions, med ansvar for nybygg til olje- og gassindustri globalt, samt for verft og anlegg.

Han bringer med seg betydelig erfaring og kompetanse fra prosjektbasert virksomhet.

Magnus er utdannet sivilingeniør fra Norges Miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU), og har mer enn 20 års erfaring fra byggenæringen og internasjonal olje- og gassindustri.

Sturla Magnus er nytt styremedlem i GK
-Jeg er glad for å få han med på laget, sier styreleder i GK, John-Erik Karlsen. Foto: GK

Han har bakgrunn fra store byggeprosjekter og ulike lederstillinger i Skanska, Kværner, Aker Marine Contractors og AF-Gruppen.

- Sturla har solid kompetanse og er en erfaren leder med god innsikt i risikostyring i prosjektbasert virksomhet, både fra bygg- og anleggsnæringen og fra offshorevirksomhet.

-Jeg er glad for å få han med på laget, sier styreleder i GK, John-Erik Karlsen.

- GK er et spennende selskap med en solid historie og tydelige ambisjoner for fremtiden. Jeg ser frem til å bidra med min erfaring og kompetanse inn i GK-styrets arbeid, sier Sturla Magnus.