Harald Vaagaasar Nikolaisen med eiendomsdirektør Borghild Fløtre (t.v.) og Yngvild Pernell, ny direktør for Rådgivning og tidligfase, (t.h.) Foto: Statsbygg
Sist oppdatert: 15-09-2024 Pressemelding

To nye direktører i Statsbygg

Statsbygg har fått to nye direktører i ledergruppa. Borghild Fløtre er ny Eiendomsdirektør og Yngvild Pernell er ny direktør for Rådgivning og tidligfase.

Borghild Fløtre, vår nye Eiendomsdirektør, er tilbake i Statsbygg etter flere år “på den andre siden av bordet”, som både oppdragsgiver, kunde og bruker.

Borghild jobbet hos oss fra 2003-2011. Hun hadde flere lederstillinger hos oss, før hun gikk over til Nærings- og handelsdepartementet i 2011. Hun har vært i Utlendingsdirektoratet siden 2016 og frem til nå.

Ledige stillinger innen bygg og anlegg

Yngvild Pernell er ny direktør for Rådgivning og tidligfase.

Yngvild har vært hos oss siden 2017, først som prosjektleder og deretter som avdelingsdirektør for “Utredning og prosjektavklaring,” som ligger i samme avdeling som hun nå er blitt direktør for. Yngvild har fungert i rollen siden 1. mars, men gikk seirende ut av ansettelsesrunden.

- Jeg er veldig fornøyd med å ha fått Borghild og Yngvil med i direktørgruppen min, begge er dyktige, kloke og visjonære.

- Jeg gleder meg til det videre samarbeidet med dem, sier Harald Vaagaasar Nikolaisen, administrerende direktør i Statsbygg.