Åse Maria Lien kom til HRP i mars i år, da fra stilling som distriktssjef for Skanska Norge AS. Foto: HRP
Sist oppdatert: 20-12-2023 Pressemelding 

Ny regiondirektør i HRP

Åse Maria Lien er HRPs nye regiondirektør i Møre og Romsdal. Hun har det siste året jobbet ved selskapets avdeling i Ålesund.

- Da vår regiondirektør i Møre og Romsdal fikk i oppdrag å bygge opp en ny enhet for handels- og næringsbygg i HRP, gikk vi bredt ut for å finne ny direktør.

- I denne prosessen ble det etter hvert tydelig at vi allerede hadde riktig person internt, sier driftsdirektør i HRP, Marius Aarset.

Ledige stillinger innen bygg og anlegg

Åse Maria Lien kom til HRP i mars i år, da fra stilling som distriktssjef for Skanska Norge AS.

Hun er utdannet sivilingeniør fra NTH/NTNU, Institutt for Bygg og Anleggsteknikk, og har etterutdanning fra interne lederutviklingsprogram hos entreprenør.

Hun har 23 års erfaring fra byggebransjen, og har opparbeidet seg solid kompetanse innen prosjekt- og prosjekteringsledelse, samt prosjektutvikling i samarbeid med byggherre.

- Siden mars har jeg lært å kjenne HRPs brede kompetanse innen by- og samfunnsutvikling. Bredden dette selskapet kan tilby er stor, og dette er med å sikre at det blir tatt riktige beslutninger i alle faser av et prosjekt.

- I Møre og Romsdal har vi hatt en stor andel private oppdragsgivere, men opplever at stadig flere offentlige aktører har behov for den spisskompetansen vi kan tilby, sier Åse Maria Lien.