Adm. direktør Gøril Bergh (fra venstre) har ansatt Cecilie Eidslott som ny markedsdirektør i Drammen Helsepark. Hun tiltrer 1. november 2022.
Sist oppdatert: 26-09-2022

Blir markedsdirektør i helseparken

Cecilie Eidslott går inn i ny stilling som markedsdirektør i Drammen Helsepark.

– Vi er veldig glade for å få Cecilie på laget. Hun har egenskapene og erfaringen vi ser etter for å fylle stillingen, sier administrerende direktør Gøril Bergh, i en melding. 

Drammen Helsepark skal bygge syv bygg på til sammen 98.000 kvadratmeter inkludert parkeringskjeller, i skreddersøm for helsesektoren.

Drammen Helsepark er nærmeste nabo til det nye sykehuset og Brakerøya stasjon. Sykehuset og helseparken vil danne grunnlag for en ny knutepunktutvikling i regionen.

Helsehus og legevakt er planlagt. Norlandia har signert avtale for hotell. Det får 220 rom, kurs-, konferanseavdeling og restaurant. Det åpner i 2025. I tillegg er utleieprosessen i full gang for å fylle opp resten av første byggetrinn. 

SmartDok bestill en demonstrasjon

Store ambisjoner
– Vi har store ambisjoner. Utbyggingen av helseparken planlegges i ulike byggetrinn. I 2025 ferdigstilles det første.

-Det er på 45.000 kvadratmeter. Nå trenger vi flere ansatte for å realisere utbyggingen og utviklingen av innholdet. I denne prosessen blir Cecilie helt sentral.

-Hun har helt riktig bakgrunn og kompetanse for å løse oppgaven, sier Bergh.

– Jeg gleder meg. Vi blir et godt team og skal lykkes med en stor og viktig oppgave, sier Cecilie Eidslott. Hun kommer med over 30 års erfaring fra næringseiendom.

Tiltrekningskraft
– Helsesektoren er bred. Vi skal fylle byggene med helserelatert virksomhet, bevertning og handel som er naturlig i en helsebydel. Vi er opptatt av å utvikle gode byrom og tilbud for pasienter, pårørende, ansatte og besøkende på området.

-Det er en spennende oppgave jeg ser fram til å starte på, sier Eidslott. Hun starter i den nye stillingen 1. november i år.

– Vi skal ha med oss virksomheter som setter pasienten i sentrum. Mange har henvendt seg. De ønsker seg til helseparken.

-Da snakker vi om virksomheter innen forebygging, behandling og rehabilitering, men vi må også tenke stort og kanskje også se utenfor Norge når vi tenker på etableringer innenfor forskning, innovasjon og næringsutvikling innen helse, sier Eidslott.

Activ Nord AS - The Plus

Unge og eldre
Helseparken planlegges for mange ulike brukere. Hotellavtale er signert. Det skal gi tilbud til folk flest og til pårørende, i tillegg til pasienter som skal ha spesialistbehandling.

I tillegg er bygulvet viktig. På gateplan skal vi skape gode møteplasser med liv, handel, service og et mangfold av tilbud som tar vare på den nye bydelens behov.

Den får mer enn 6500 arbeidsplasser på sykehuset og i helseparken og skal ta imot et betydelig antall besøkende årlig. Sykehuset og helseparken er det første som bygges i den nye Fjordbyen langs Lierstranda.

Internasjonal
Eidslott har gjort det meste innen eiendom, fra rådgivning, megling til forvaltning, utvikling og realisering av eiendom for norske og internasjonale miljøer.

Hun har en bredde som er midt i blinken for jobben, inkludert siviløkonomutdannelse fra University of British Columbia i Canada og livserfaring fra Filippinene, Japan og hele Norden. 

Nå kommer hun fra Cushman & Wakefield Realkapital hvor hun har jobbet som senior leietakerrådgiver med norske og internasjonale kunder.

Eidslott har også lang erfaring som leder av eiendomsmegling og som eiendomsdirektør og -sjef for store norske virksomheter. 

– Vi har også tidligere drevet eiendomsmeklingsselskap sammen. Vi samarbeider veldig godt og gleder oss til å jobbe sammen på nytt med et så viktig og nyskapende prosjekt som Drammen Helsepark er, sier Bergh og Eidslott.