- Jeg ser frem til å være med å synliggjøre denne viktige innsatsen sammen med det dyktige kommunikasjonsmiljøet i Sweco, sier Østby. Foto: Sporveien  
Sist oppdatert: 18-09-2024 Pressemelding 

Blir ny kommunikasjonsdirektør i Sweco

Ina Helen Østby tiltrer som ny kommunikasjonsdirektør i Sweco 1. oktober 2024.

Hun kommer fra stillingen som kommunikasjonssjef i Sporveien og har solid erfaring innen strategisk kommunikasjon og ledelse.

- Sweco bidrar til å forme samfunnet i en mer bærekraftig retning gjennom arbeidet til ingeniører, arkitekter og rådgivere.

Ledige stillinger innen bygg og anlegg

- Jeg ser frem til å være med å synliggjøre denne viktige innsatsen sammen med det dyktige kommunikasjonsmiljøet i Sweco, sier Østby.

Østby har hatt lederroller i Sporveien i over ni år. Tidligere har hun også jobbet som kommunikasjonsrådgiver i Entra, Kreab Gavin Anderson og Norsk tipping, etter endt utdannelse fra Høgskulen i Volda.

Hennes brede erfaring innen både kommunikasjonsfaget og ledelse gjør henne godt egnet til å lede Swecos kommunikasjonsarbeid inn i en ny fase.

Rasmus Nord, administrerende direktør i Sweco, er svært fornøyd med ansettelsen.

- Ina Helen har en imponerende evne til å bruke kommunikasjon strategisk for å støtte opp under forretningsutvikling og mål.

- Hennes kompetanse vil være veldig verdifull for å styrke Swecos posisjon i markedet.

- Hun vil sammen med vår kommunikasjonsavdeling videreutvikle Swecos kommunikasjonsstrategi, med vekt på både datadrevne beslutninger og innovasjon, sier Nord.