Omega Holtan har ansatt Trond Wolles som Key Account Manager.
Trond Wolles, forlater Porsgrunn kommune og blir Key Account Manager for Omega Holtans større kunder i Sør-Norge. Foto: Trond Wolles
Sist oppdatert: 13-01-2021

Ny Key Account Manager i Omega Holtan

Omega Holtan har ansatt Trond Wolles som ny Key Account Manager for selskapets større kunder i Sør-Norge.  

Trond kommer fra stilling i Porsgrunn kommune, hvor han var avdelingsleder for Driftsavdelingen, med ansvar for drift og vedlikehold. Wolles har tidligere vært avdelingssjef for både Caverion og YIT Telemark-Vestfold.

-Som fagmann og leder har jeg alltid hatt et stort engasjement for opplæring og videreutvikling av medarbeidere. Gjennom dette kjenner jeg også Omega Holtan som en god bidragsyter innen feltet.

-Det var et stort ønske å få jobbe med salg og formidling av kompetanseutvikling i bransjen, i samarbeid med dyktige kollegaer. Jeg er veldig motivert, og vil være en god ambassadør for selskapet sier Trond Wolles

-I Omega Holtan vil Trond utfylle et godt etablert salgsapparat, og vil med sin kapasitet og kompetanse, gjøre oss i posisjon til å videreutvikle oss som anerkjent tjenesteleverandør i elektrobransjen sier daglig leder Ragnar Holtan, i en melding.