Killi blir ny direktør for Moelven Byggmodul AS
Frode Henning Killi er ansatt som ny direktør for Moelven Byggmodul AS. Foto: Moelven
Sist oppdatert: 14-03-2022

Ny direktør for Moelven Byggmodul AS

Frode Henning Killi er ansatt som ny direktør for Moelven Byggmodul AS. – Med Killi på laget har vi sikret oss en engasjert toppleder med en rik industrierfaring, sier divisjonssjef Vera Flatebø i Moelven Byggsystemer.

44-åringen kommer fra stillingen som direktør for konsernutvikling i Gudbrandsdalen Energi Holding. Før det har han blant annet vært administrerende direktør og fabrikkdirektør i Natre Vinduer, samt produksjonsdirektør og fabrikksjef i Nordan.  

- Frode Henning Killi har hatt en spennende reise der han har gått gradene med lederutfordringer kombinert med faglig påfyll opp gjennom årene.

Indunor AS

-Han har solid erfaring fra industrien, og et hjerte som banker for bærekraftige produkter og løsninger i tre.

-Vi gleder oss til at han skal få gjøre en forskjell for modulvirksomhetene våre i Moelven, sier Flatebø, i en melding. 

- Jeg er stolt og ydmyk for å bli en del av Moelven. Mesteparten av yrkeskarrieren har handlet om treindustri, og jeg gleder meg igjen til å kunne gå ut i produksjonen og kjenne på luften av trevirke og bli kjent med de dyktige medarbeiderne i Moelven Byggmodul.

-Å bygge i moduler er effektivt, moderne og bærekraftig, og jeg ser fram til å få utvikle selskapet videre sammen folka våre, sier Killi. 

Han er bosatt på Otta, er firebarnsfar og kommer nå til å gjenoppta ukependlertilværelsen som han har gjort i over sju år i tidligere jobber. 

- Det er ikke uvanlig at en gudbrandsdøl ukependler, og det har både jeg og familien gode erfaringer med fra før av, avslutter Killi.