Thorbjørn Theie har valgt å gå av som administrerende direktør i VVS Norge. Per Ivar Harila tar over stillingen fra nyttår.
Per Ivar Harila blir ny administrerende direktør i VVS Norge. Foto: Mestergruppen/CF-Wesenberg
Sist oppdatert: 06-12-2022 Pressemelding 

Ny administrerende direktør i VVS Norge

Thorbjørn Theie har valgt å gå av som administrerende direktør i VVS Norge. Per Ivar Harila tar over stillingen fra nyttår.

– Nå har jeg vært toppleder for kjeder og kjededrift i snart 30 år og ønsker nå å prioritere min tid på en annen måte. Tidspunktet mener jeg er riktig nå, da vi nå går over i en ny fase for VVS Norge, sier Theie.

– Jeg er meget stolt over først å ha ledet arbeidet med etableringen av VVS Norge til å bli den største aktøren innen VVS-bransjen, og deretter gjennomført et meget vellykket salg av selskapet til Mestergruppen.

– Det har vært en utrolig spennende jobb med fantastisk dyktige kollegaer og medlemmer.

JobbPartner Arbeidsklær

-Jeg er sikker på at våre nye eiere vil løfte VVS Norge videre til en enda tydeligere nummer 1 aktør i det norske VVS-markedet.

-Mestergruppen har den industrielle og finansielle kraften som trengs for å utvikle VVS-bransjen gjennom VVS Norge, det er faglig meget høyt nivå og de vet hvordan man skaper suksess gjennom medlemseide kjeder, avslutter Theie.

– Thorbjørn Theie har bygget opp en meget solid organisasjon og fått med seg mange faglig dyktig mennesker i VVS Norge.

-Han så mulighetene i VVS-bransjen for 6 år siden, tok med seg all sin erfaring fra andre kjeder og etablerte VVS Norge.

-Vi i Mestergruppen så denne spennende aktøren vokse frem og valgte derfor VVS Norge når vi skulle tre inn i VVS-bransjen.

-Vi beklager, men aksepterer selvfølgelig Theie sitt valg.

-Vi takker han for en utmerket jobb som han kan være meget stolt av, og ønsker han lykke til videre, sier Mestergruppens konsernsjef, Mikkel Sandvik.

– Samtidig som vi synes det er synd at Thorbjørn slutter så er vi veldig fornøyde med at Per Ivar Harila tar over lederjobben i VVS Norge.

Teknologi for et bekymringsløst liv

-Per Ivar har lang erfaring med kjededrift for medlemseide bedrifter som tidligere kjedeleder i Byggtorget og Per Ivar ledet prosessen som medførte at Byggtorget ble kjøpt av Mestergruppen i 2016.

-Etter å ha ledet Byggtorget frem til 2020, har Per Ivar hatt ansvaret for Mestergruppens egeneide byggevareanlegg.

-Per Ivar kjenner derfor Mestergruppens virksomhet svært godt, noe som vil være en stor fordel i å realisere synergiene mellom VVS Norge og Mestergruppens øvrige virksomhet, avslutter Sandvik.

– Jeg er veldig glad for å få denne muligheten. Thorbjørn har lagt et godt grunnlag for en fortsatt positiv utvikling for medlemmene i VVS Norge. 

-Jeg ser frem til å bli bedre kjent med medlemmene, og skal gjøre alt det jeg kan for at våre medlemmer skal styrke sin posisjon i lokalmarkedene, sier Per Ivar Harila.