- Jeg er glad og ydmyk over å få muligheten til å lede en så sterk og innflytelsesrik aktør som Byggmakker, sier Endre Guriby. Foto: Byggmakker 
Sist oppdatert: 03-10-2024 Pressemelding 

Ny direktør i Byggmakker

Byggmakker har ansatt Endre Guriby (50) som ny direktør. Guriby kommer fra stillingen som salgsdirektør i Felleskjøpet Agri, hvor han har skapt gode resultater i kjæledyrsegmentet de siste 5 årene.

Byggmakker, som eies av finske Kesko, har de siste årene tatt viktige strategiske valg for å styrke og videreutvikle sin posisjon i byggevaremarkedet.

Skarpnes solcelletak - Bestill gratis tak sjekke her

Ansettelsen av Guriby er et ledd i selskapets strategi om å sikre lønnsom vekst i kommende år.

- Endre har en god og variert bakgrunn, både fra retail og proaktivt oppsøkende salg.

- Hans vesen, tenkemåte og gjennomføringsevne har vært helt avgjørende i at valget falt på han, blant mange gode kandidater til stillingen, sier Hilde Kristoffersen, administrerende direktør i Kesko Norge.

Guriby har over 20 års erfaring med profesjonalisering innen salg og ledelse. Dette inkluderer 13 år i konsulentbransjen hvor han har bidratt i utviklingen av større og mindre selskap i ulike bransjer, deriblant byggevarebransjen.

Hans erfaring og kompetanse vil være svært verdifull for videreutviklingen av Byggmakker-kjeden i årene fremover.

- Jeg er glad og ydmyk over å få muligheten til å lede en så sterk og innflytelsesrik aktør som Byggmakker.

- Bra mennesker, sterk merkevare og solide eiere er bare noen av grunnene til hvorfor jeg takket ja til denne muligheten, sier Endre Guriby.

Endre Guriby sin første dag i Byggmakker var 1. oktober 2024.