Lars Clementsen Pedersen er ansatt som direktør i BOB Eiendomsutvikling
Lars Clementsen Pedersen er 41 år, og begynte i BOB sommeren 2020. Han er utdannet arkitekt fra Bergen Arkitektskole og økonom fra University College Dublin, og har tidligere bygget opp MAD Arkitekter sitt bergenskontor og vært avdelingsleder i Advansia. Fra venstre: Administrerende direktør Harald Schjelderup og Lars Clementsen Pedersen. Foto: BOB
Sist oppdatert: 19-05-2021

Han skal lede BOBs nyboligprosjekter

Lars Clementsen Pedersen er ansatt som direktør i BOB Eiendomsutvikling AS, etter å ha vært konstituert i stillingen siden nyttår.

- Stillingen har vært utlyst, og Lars har konkurrert med flere andre dyktige kandidater. Jeg gleder meg til å samarbeide med Lars om å utvikle attraktive boligprosjekter, til beste for BOBs medlemmer og samfunnet for øvrig.

-Boligbyggelaget BOB er et samvirkeforetak der alt prosjektoverskudd blir reinvestert i nye prosjekter, noe som er en tilleggsverdi med å arbeide i BOB, sier administrerende direktør Harald Schjelderup, i en melding. 

-Jeg gleder meg til å samarbeide med Lars om å utvikle attraktive boligprosjekter, til beste for BOBs medlemmer og samfunnet for øvrig.

Termoenergi er spesialister på energisparende tiltak i eksisterende og prosjekterte bygninger.

Lars Clementsen Pedersen er 41 år, og begynte i BOB sommeren 2020. Han er utdannet arkitekt fra Bergen Arkitektskole og økonom fra University College Dublin, og har tidligere bygget opp MAD Arkitekter sitt bergenskontor og vært avdelingsleder i Advansia.

- I BOBs konsernstrategi er ett av hovedmålene at BOB skal være en ledende bolig- og områdeutvikler, og gi flere tilgang til boligmarkedet.

-Sammen med våre dyktige prosjektledere og prosjektutviklere og eksterne samarbeidspartnere gleder jeg meg til å utvikle boligprosjekter og boligområder som møter krav til både sosial og miljømessig bærekraft, og samtidig er lønnsomme.

-Blant annet ønsker vi å utvikle prosjekter der vi gir flere tilgang til boligmarkedet, sier Lars Clementsen Pedersen.