Indunor ønsker velkommen ny daglig leder Christoffer Berg. Foto: Indunor
Sist oppdatert: 19-12-2023 Pressemelding 

Ny daglig leder i Indunor

Indunor-familien er utvidet og vi ønsker velkommen ny daglig leder Christoffer Berg! 

Christoffer er 47 år, utdannet siviløkonom fra BI og offisersutdanning fra Sjøkrigsskolen, og har lang og bred ledererfaring fra ulike selskaper og bransjer.

Han er bosatt i Asker, er gift og har to gutter på 14 og 19 år. Christoffer er en utadvendt og sosial person som er glad i mennesker, er samfunnsengasjert og er meget glad i å både lage og spise god mat - med god drikke til.

Jobber vi som team, lykkes vi som selskap

Christoffer var etter Sjøforsvaret deleier i og leder av et Nordisk markedsføringsbyrå (Retail House), som ble solgt til Aller Media i 2018. Etter Retail House gikk turen til stilling som Regionsdirektør i BAS Maskinutleie i 2021.

Der var han med på å fornye BAS etter noen krevende år med negativ lønnsomhet og store interne utfordringer. Resultatet til BAS ble snudd fra store underskudd til å bli en av de mest lønnsomme i bransjen på litt over 2 år ift resultatgrad.

BAS ble solgt til Cramo våren 2023 og ble fusjonert med Cramo høsten 2023. 

- Da var timingen riktig for meg å begi meg ut på nye eventyr, og Indunor ble destinasjonen. Jeg har nå vært her i noen måneder, og stortrives så langt! Jeg har blitt veldig godt mottatt, og det er utrolig mange flinke og dedikerte mennesker i Indunor.

- Indunor er som en slags familie, som bryr seg om hverandre og brenner for det vi holder på med. Kompetansen til de ansatte er meget høy, med mye erfaring, så jeg har mange til å hjelpe meg til å lære.

- Jeg har en ganske så hektisk hverdag allerede, og læringskurven er bratt. Det blir lange dager, men det er vel et uttrykk som sier at tiden flyr når man har det gøy. Som leder og kollega er jeg opptatt av team og lag, personlig utvikling , verdier og å gi ansvar og muligheter til de ansatte.

- Jeg er ikke en 'micro management'-leder, og har stor tro på alle de rundt meg – jeg som leder og vi som selskap må bare passe på å gi forutsetninger for at den enkelte skal lykkes i jobben sin. Da lykkes vi som selskap!

Ledige stillinger innen bygg og anlegg

Fremtiden til byggindustrien

Det er allerede et tøft marked, og 2024 kommer trolig til å bli enda tøffere for mange - Indunor inkludert. Boligmarkedet er virkelig trått, og mange boligbyggere sliter. Men, det er også viktig å huske på at det er i tøffe og dårlige tider at også muligheter dukker opp.

- Man må tenke litt annerledes, snu på flere steiner, og jobbe enda litt hardere – det er uansett noe man vil få igjen for lenger ned i veien. Heldigvis har vi en meget sterk eier i Indunor, som er langsiktig og investeringsvillig - også i tøffe tider.

- I Indunor har vi vært både gode og heldige, og har gode ordrereserver for det kommende året. Vi skal satse og gi enda mer gass i 2024" sier den ferske Indunoreren. 

Indunor fyller 10 år

I 2024 er det 10 år siden Indunor ble stiftet, og det skal vi selvfølgelig markere!

- Vi har store ambisjoner om å bygge Indunor som et tydeligere merkevarehus innen glass og systeminnredning, samt at vi skal fokusere på flere områder i tiden som kommer, sier en optimistisk Christoffer Berg.

- Målet vårt er å samarbeide enda bedre med kundene våre, og sikre god kvalitet i våre leveranser til dem - slik at vi kan bygge langsiktige og verdiskapende kundeforhold.

- Å gjøre det riktig første gang” er også noe vi skal fokusere tydeligere på, da dette alltid er det mest økonomisk gunstige for både våre kunder og oss. En nøkkel er også å samarbeide bedre og tettere med leverandørene våre, slik at vi sammen kan skape de gode løsningene og resultatene for kundene våre.

Den nye daglige lederen viser stort fokus på utvikling av bedriften i de kommende årene, og 2024 blir med 10-årsmarkeringen et år det virkelig gjelder å følge med på Indunor.