Ola Lier (39) startet 18. august som daglig leder for Feiring Miljø, selskapets virksomhet for ombruk og gjenvinning av overskuddsmasser. – Jeg har lenge fulgt med Feiring, og er både ydmyk og stolt over å kunne
Lier er utdannet landskapsingeniør, og har i tillegg teknisk fagskole innen anlegg. Han har tidligere blant annet jobbet i anleggsgartnerfirmaet Agaia, og har syv års erfaring fra Veidekke. Foto: Feiring Miljø
Sist oppdatert: 29-09-2022

Ny daglig leder i Feiring Miljø

Ola Lier (39) startet 18. august som daglig leder for Feiring Miljø, selskapets virksomhet for ombruk og gjenvinning av overskuddsmasser.

– Jeg har lenge fulgt med Feiring, og er både ydmyk og stolt over å kunne jobbe i et sterkt faglig miljø med mange flinke mennesker.

-Jeg ønsker å bruke min kompetanse og erfaring til å skape gode løsninger for å ivareta massehåndteringen – sammen med næringen og grunneiere her i Feiring, sier Lier, i en melding. 

Han tar over som daglig leder for Feiring Miljø etter Wiktor Johansen, som etter 32 år i Feiring trer ut av lederstolen i Feiring Miljø.

SmartDok. Alt i en app

Feiring takker Wiktor for en fantastisk innsats med utviklingen av Feiring Miljø, og for å gi overskuddsmasser et samfunnsnyttig formål. 

Satsningen skal nå videreutvikles under ledelse av Ola Lier.

Lier er utdannet landskapsingeniør, og har i tillegg teknisk fagskole innen anlegg. Han har tidligere blant annet jobbet i anleggsgartnerfirmaet Agaia, og har syv års erfaring fra Veidekke.

Lier har også sittet som varamedlem i Regional plan for masseforvaltning for Oslo og Akershus.

– Kravet til forvaltning av masser er større enn noen gang her i landet, men også veldig komplekst.

-Det stilles blant annet krav til at masser sorteres og gjenbrukes, og dette skal Feiring Miljø være ledende på i årene fremover, sier Lier.

Fungerende konsernleder i Feiring, Knut Ollendorff er godt fornøyd med å få Lier med på laget, og mener de er heldige som får inn god kompetanse og erfaring med massehåndtering for å styrke det dyktige teamet og satsningeni Feiring Miljø.

I Feiring har vi satt oss et tydelig mål om å forberede samfunnets ressursutnyttelse gjennom å gjøre massehåndtering enkelt og bærekraftig for våre kunder, og ved å få inn Ola styrker vi satsningen vår ytterligere, sier han.