NORLYS arkitektur vokser
NORLYS arkitektur vokser, her er 4 av de 6 ansatte. Fra venstre: Oddvar Haugen, Justin Morehouse, Lukasz Rosochacki og Michael Granli. Foto: Cathrine S. Øverby/Nordbolig
Sist oppdatert: 12-05-2021

NORLYS arkitektur vokser

Gjennom tett dialog med samarbeidspartnere har NORLYS arkitektur klart å skape et kreativt, åpent og effektivt samarbeid som gir gode prosjekter for kundene.

En økolandsby, kontorbygg, boligfelt med delingsløsninger, nybygg og påbygg. Takket være det tette samarbeidet er ordreboken til Norlys så full de neste årene at de har fått et behov for ansette flere arkitekter.

Sultne søkere
- I søkeprosessen fikk vi så mange attraktive og sultne søkere at valget på en person ble for vanskelig. Vi valgte derfor å se på hvilke muligheter den ulike kompetansen og erfaringen blant søkerne kunne gi oss.

-Valget ble derfor å ansette to nye arkitekter, forteller konsernsjef Oddvar Haugen, i en melding.

Lukasz Rosochacki kommer fra Plan1 på Elverum og startet opp i mai. Indra Skrinskaite kommer fra BoligPartner og starter opp i august. De har ulik erfaring, men sammen vil de være med å fylle et hull og ikke minst være med å utvikle NORLYS videre.

KB Arkitekter Sandefjord

Strategisk grep for hele konsernet
- Med en tomtebank på ca. 1760 boenheter, så må det tegnes og prosjekteres for at boligdrømmer skal realiseres. Nyansettelsene er derfor et viktig strategisk grep for hele Beias Gruppen, sier Haugen og fortsetter:-

NORLYS forsterker også styret med Cato Teigen, en nestor innen byggebransjen og som boligprosjekterende. Teigen har vært eier og leder av Tegra Byggposjektering as og Byggesak Norge as.

Lys fremtid
- Med kombinasjonen av mange nye spennende prosjekter og sultne arkitekter, så ser vi lyst på fremtiden. Her skal vi ikke se bort fra at vi fort også må forsterke prosjekteringsavdelingen i NORLYS med en ingeniør til, smiler Haugen og avslutter:

- Ingen ting er bedre enn å sitte ved siden av de kreative arkitektene og de dyktige ingeniørene som tegner våre boligprosjekter. Det er effektivt, og det gir gode løsninger.

Norlys AS er en del av BEIAS gruppen as som jobber innenfor fagområdene bolig- og eiendomsutvikling, salg, boligproduksjon og elementproduksjon for boliger.

BEIAS gruppen har som oppgave å videreutvikle selskapene i gruppen, forvalte de verdier som skapes i datterselskapene og ha eierinteresser i annen relevant virksomhet av strategisk betydning for kjernevirksomheten. I sum har konsernet ca. 75 ansatte, med bolig- og eiendomsutvikling som primærområder.

Om Nordbolig
NORDBOLIG er en del av BEIAS gruppen som jobber innenfor fagområdene bolig- og eiendomsutvikling, salg, boligproduksjon og elementproduksjon for boliger. BEIAS gruppen har som oppgave å videreutvikle selskapene i gruppen, forvalte de verdier som skapes i datterselskapene og ha eierinteresser i annen relevant virksomhet av strategisk betydning for kjernevirksomheten. I sum har konsernet ca 75 ansatte, med bolig- og eiendomsutvikling som primærområder.

Brenden & Co Stilasutleie - Jordal Amfi