Med Stema på laget får Sweco fra 1. september 130 nye medarbeidere og partnere og styrker dermed sin posisjon innen prosjekt- og byggeledelse.
Virksomhetsoverdragelsen av Stema, og datterselskapet Byggeråd, inn i Sweco Norge skjer 1. september, men allerede før ferien flyttet medarbeiderne inn i Swecos lokaler i Oslo, Bergen og på Hamar. Foto: Sweco
Sist oppdatert: 01-09-2022

Nå er Stema en del av Sweco

Med Stema på laget får Sweco fra 1. september 130 nye medarbeidere og partnere og styrker dermed sin posisjon innen prosjekt- og byggeledelse.

Virksomhetsoverdragelsen av Stema, og datterselskapet Byggeråd, inn i Sweco Norge skjer 1. september, men allerede før ferien flyttet medarbeiderne inn i Swecos lokaler i Oslo, Bergen og på Hamar.

– Vi har fått mange dyktige og hyggelige kollegaer i Sweco, og gleder oss til alle de nye mulighetene som nå oppstår både for kundene og medarbeidere våre.

-Vi opplever allerede synergieffekter og har begynt å vinne og løse oppdrag sammen. Det er positivt både for kunder og medarbeidere.

FLINKE, KJAPPE & KJEKKE

-Personlig synes jeg dessuten det er veldig hyggelig å være tilbake i Sweco og få samarbeide med mange tidligere kollegaer, ikke minst med min nye leder Rasmus Nord.

-Han og jeg har begge en fortid som akustikkspesialister, og vi jobbet godt sammen i akustikkavdelingen i Sweco i fem år, sier daglig leder i Stema, påtroppende divisjonsdirektør i Sweco, Eivind Thoresen Skarpaas, i en melding. 

Stema blir til en nyopprettet divisjon i Sweco, Prosjekt- og byggeledelse. Sweco leverer fra før prosjektadministrasjonstjenester i hele landet, og vil etter fusjonen ha omtrent 300 medarbeidere innen dette fagområdet.

Stema gjør Sweco til et av de største fagmiljøene innen prosjekt- og byggeledelse på Vestlandet. Sweco er allerede et av de største rådgivermiljøene i Mjøsregionen.

Med Byggeråd blir Sweco posisjonert til å ta en enda større del av markedet både innen prosjekt- og byggeledelse og uavhengig kontroll.