Alexander Strand, daglig leder i T-2 Prosjekt Vest og Øyvind Høvding, konstiuert direktør Vest i Multiconsult. Foto: Multiconsult
Sist oppdatert: 24-11-2023 Pressemelding 

Multiconsult styrker seg med attraktiv kompetanse

Multiconsult kjøper T-2 Prosjekt Vest AS og styrker seg ytterligere på prosjekt- og prosjekteringsledelse.

Selskapet vil dermed stå enda bedre rustet til å vinne nye oppdrag og bli en enda mer markant aktør i utviklingen av Vestlandsregionen.

T-2 Prosjekt Vest har opparbeidet seg et svært godt rennommé regionalt og har en god markedsbase med både store offentlige og solide private kunder. Selskapet har sin hovedaktivitet inn mot prosjektledelse.

-Vi er veldig fornøyde med at T-2 Prosjekt Vest har valgt å bli en del av Multiconsult.

TKC Prosjekt

- Selskapet har svært dyktige og erfarne medarbeidere innen prosjektledelse og prosjekteringsledelse som kan gå rett inn i vår organisasjon og styrke vår gjennomføringsevne av prosjekter ytterligere, sier Øyvind Høvding, konstituert direktør Vest i Multiconsult.

Gode og erfarne prosjekt- og prosjekteringsledere er svært attraktive innen bygg- og anleggsbransjen, og det er innen dette området T-2 Prosjekt Vest har opparbeidet seg et svært godt rennommé i markedet.

Ved å samle Multiconsult og T-2 Prosjekt Vest er målet å vinne enda flere oppdrag og bli en enda mer markant bidragsyter til en positiv og mer bærekraftig utvikling av Vestlandsregionen.

- Det er smigrende at Multiconsult har merket seg og ønsker vår kompetanse innen prosjektledelse, prosjekteringsledelse og samspill. Vi har hatt et strålende samarbeid med Multiconsult over flere år.

Krøderen Elektro|Krøderen leverer alt innen elektro til din bolig, hytte eller prosjekt.

- Vi ser nå frem til å bli en del av det store A-laget innen prosjekt og prosjektering på Vestlandet og vi gleder oss til å være med og utvikle Multiconsult videre i årene fremover, sier Alexander Strand, daglig leder i T-2 Prosjekt Vest.

T-2 Prosjekt Vest blir et selvstendig datterselskap av Multiconsult og vil fortsette sin virksomhet i dagens lokaler frem til våren 2024.

Selskapet vil da fusjoneres inn i forretningsenhet Vest i Multiconsult Norge og medarbeiderne bli samlokalisert med Multiconsults øvrige medarbeidere i Bergen.

T-2 Prosjekt Vest er Bergensbasert og ble etablert i 2018. Selskapet er delvis eid av T-2 Prosjekt AS og består i dag av fire medarbeidere. Alexander Strand er i dag daglig leder for selskapet