Multiconsult kjøper Smidt & Ingebrigtsen AS
Leif Olav Bogen, konserndirektør regionser Norge og Kari Sveva Dowsett, direktør Vest i Multiconsult. Foto: Multiconsult/Thomas Haugersveen
Sist oppdatert: 19-01-2021

Multiconsult kjøper Smidt & Ingebrigtsen AS

Gjennom oppkjøpet tilføres Multiconsult sentral seniorkompetanse som vil gjøre selskapet enda bedre posisjonert i det regionale markedet.

- Jeg er veldig glad for at Smidt & Ingebrigtsen har valgt å bli en del av Multiconsult. Med oppkjøpet sikrer vi ytterligere seniorkompetanse som er sentral for de tverrfaglige oppdragene våre, spesielt inn mot samferdsel og bygg- og industrimarkedet.

-Vi står derfor godt rustet til å ta ytterligere markedsandeler på Vestlandet, sier Leif Olav Bogen, konserndirektør regioner Norge i Multiconsult, i en melding. 

Smidt & Ingebrigtsen er et selskap med rådgivende ingeniører innen bygge- og anleggsteknikk. Selskapet har et svært godt omdømme, en omfattende referansebase og et stort kontaktnett i markedet på Vestlandet.

- Jeg gleder meg til å få nye dyktige medarbeidere med på laget. Vi vil få tilført sentral seniorkompetanse som vil styrke oss på flere områder.

Alt Installasjon AS

-Dette betyr at vi kan påta oss både større og flere oppdrag i årene som kommer, sier Kari Sveva Dowsett, direktør for forretningsenhet Vest i Multiconsult.

Selskapene kjenner hverandre godt og ser et felles potensiale for å utvikle fagmiljøene ytterligere. Begge selskapene har en sterk ambisjon om at de i felleskap skal kunne tilby både flere og bedre tjenester for markedet på Vestlandet.

- Multiconsult var vårt naturlige førstevalg for et salg.

-Dette både fordi Multiconsult er et svært kompentet fagmiljø som vil gi gode utviklingsmuligheter for våre ansatte, og fordi vi kjenner medarbeiderne som trivelige mennesker som vi gleder oss til å bli kollegaer med, sier Tore Johan Smidt, daglig leder i Smidt & Ingebrigtsen AS.

Multiconsult overtar aksjene i Smidt & Ingebrigtsen i februar 2022. Samlokalisering i Multiconsult sine lokaler i Bergen er tenkt gjennomført i løpet av våren 2022.

Smidt & Ingebrigtsen ble etablert i 1999 og er lokalisert i Bergen.