F.v. Torbjørn Nordal (Daglig leder i Oslo Murmesterbedrift AS). Jon Mørck (ABC-Pussteknikk AS). Morten Kjelgård, (Daglig leder i Oslo Tegl & Puss AS). Fredrik Syvertsen (Styreleder i Oslo Murmesterbedrift AS og Oslo Tegl & Puss AS). Foto: Oslo Tegl & Puss AS)
Sist oppdatert: 29-03-2023 Pressemelding

Oslo Tegl & Puss AS kjøper ABC-Pussteknikk AS

Jon Mørck og Michael Leen selger sine aksjer i ABC-Pussteknikk AS til Oslo Tegl & Puss AS.

ABC Pussteknikk har siden 1993 jobbet med pussfasader i Oslo-regionen, primært som underentreprenør for de store entreprenørene. Selskapet består i dag av 12 ansatte og innehar en stor og bred prosjektportefølje.

Med oppkjøpet vil ABC-Pussteknikk AS bestå som et selvstendig datterselskap av Oslo Tegl og Puss AS.

- Etter et langt liv med ABC-Pussteknikk AS er det nå på tide å gi stafettpinnen videre. Det har vært en fantastisk reise for meg og selskapet, hvor vi har fått lov til å være med på mange av de største boligprosjektene i Oslo og omegn de siste årene, forteller Jon Mørck.

Jon blir med noen måneder til for en «glidende» overgang, før han går i pensjon. Michael Leen blir værende med videre i selskapet, mens Morten Kjelgård fra Oslo Tegl og Puss AS trer inn som daglig leder.

- Jeg vil benytte anledningen til å takke de ansatte, våre kunder og samarbeidspartnere for laget! Jeg kjenner gutta i Oslo Tegl & Puss AS godt fra langt tilbake, og det var viktig for meg å kunne overlate selskapet til noen jeg vet vil ta godt vare på de ansatte og merkevaren som vi har bygget opp siden 1993.

- Dette gjør at jeg kan gå i pensjon med senkede skuldre, Sier Jon Mørck

Sterke krefter gir nye vekstmuligheter 

Oslo Tegl & Puss AS er en ledende mesterbedrift innen teglfasader. Firmaet er et datterselskap av Oslo Murmesterbedrift AS.

- Frem til i dag har 90 % av vår omsetning dreid seg om teglfasader. Med oppkjøpet av ABC- Pussteknikk AS kan vi sammen kunne betjene markedet enda bedre og tilby pussarbeider i stor skala til våre kunder, med svært høy teknisk ekspertise.

- ABC Pussteknikk skal beholdes som et eget selvstendig datterselskap, og vi ser frem til at vi kan bidra med å videreutvikle selskapet og varemerket, sier Daglig leder i Oslo Tegl & Puss AS, Morten Kjelgård.

Styreleder i Oslo Murmesterbedrift AS og Oslo Tegl & Puss AS, Fredrik Syvertsen og Jon Mørck er kjent fra tidligere kundeforhold.

- Vi forsøkte å kjøpe ABC Pussteknikk av Jon allerede i 2015, så det var godt at han endelig kom til fornuft, ler Fredrik Syvertsen.