Ingunn Lindbach blir ny leder for Norconsult arkitektur i Bodø
– Jeg er både stolt og ydmyk over å få overta lederrollen for Bodøs største arkitektmiljø, og gleder meg til å være med å utvikle Bodøbyen og Saltenregionen fremover. Ingunn Lindbach er ny avdelingsleder for Norconsults arkitekturmiljø i Bodø.Foto: Karoline O.A. Pettersen)​​​​​​
Sist oppdatert: 05-07-2021

Ingunn Lindbach blir ny leder for arkitektur i Bodø

Norconsult har ansatt hjemflyttet bodøværing, Ingunn Svava Danielsen Lindbach, som ny avdelingsleder for Norconsults arkitekturmiljø i Bodø fra 1. juli.

Lindbach overtar etter Turi Heieraas, som har gått over i ny rolle internt.

Lindbach har en mastergrad i arkitektur, tilleggsutdanning innen innovasjonsledelse og erfaring fra kommunal sektor som arealplanlegger.

I tillegg har hun et sterkt engasjement for bærekraft, og gleder seg til å lede et team som kan være med på å gi forlenget levetid og nytt liv til flere av Bodøs eksisterende bygg – ved siden av arbeid med spennende nybygg.

– Jeg er både stolt og ydmyk over å få overta lederrollen for Bodøs største arkitektmiljø, og gleder meg til å være med å utvikle Bodøbyen og Saltenregionen fremover.

-Vi skal fortsette å være en betydelig bidragsyter til byggebransjen her. Jeg brenner for tverrfaglig samarbeid og bærekraft, og er glad for at bærekraft nå er blitt et naturlig tema å diskutere i møte med både private og offentlige kunder, slik at vi sammen kan bidra til å nå felles klimamål, sier Lindbach, i en melding

Alt du trenger på et sted – elektriker, rørlegger og ventilasjonshjelp

Bærekraft til en by i vekst
Kontorleder Mona Ågnes ved Norconsults kontor i Bodø, er glad for at Lindbach har takket ja til stillingen.

– Vi ønsker Ingunn velkommen som ny avdelingsleder for 15 engasjerte og dyktige medarbeidere innenfor arkitektur i Bodø. Hun overtar lederansvaret for en meget veldrevet avdeling, og blir én av fire avdelingsledere på vårt Bodøkontor.

-Sammen utgjør vi et meget godt team som vil sikre videre vekst og utvikling av Norconsults tverrfaglige virksomhet her, sier Mona Ågnes.

Norconsults arkitektmiljø i Bodø har vært med å forme en storby i vekst, og har vært bidragsytere på en rekke lokale prosjekter innen både bolig- og næringsbygg, slik som Bodø 360, Smarthotel, Meierikvartalet og parkerings- og parkkomplekset i Kvartal 99.

I tillegg har de vært med å utvikle nye Mørkvedbukta skole og barnehage.

Arkitektene er i dag involvert i flere prosjekter der de ser på muligheter som finnes innen rehabilitering, ombygging og transformasjon av eksisterende bygg, slik som Løvold Havpark, Teamgården og Domstoladministrasjonen i den gamle Nordlandsbanken.

Norconsult sitt arkitekturmiljø i Bodø er også styrket med medarbeidere som har rehabilitering, gjenbruk og transformasjon som sin hovedkompetanse.

PV Arkitekter - Arkitekt- og reguleringsarbeid innen bolig og næring

Takker Turi Heieraas
Turi Heieraas, som har vært avdelingsleder siden 1. januar 2016, har etter eget ønske gått over i ny stilling som seniorrådgiver interiørarkitektur ved Norconsults kontor i Bodø. Hun har lang fartstid selskapet, og har jobbet i Arkitektstudio (senere Norconsult) siden 1981.

– Vi takker Turi for meget godt lederskap gjennom fem og et halvt år, og ser frem til å ha henne med på laget videre i en ny rolle, sier Mona Ågnes.