I dag har Cramo nådd en ny milepæl med over 12 000 maskiner ute på leie, og det tilsvarer 15 fulle fotballbaner med maskiner og utstyr!
- Jeg er utrolig stolt over innsatsen alle våre kollegaer har lagt ned det siste året, og alle nyinvesteringer vi har gjort i år har hjulpet oss med å nå dette målet, sier administrerende direktør i Cramo, Thomas Astrup. Foto: Cramo
Sist oppdatert: 22-11-2022

Har 12 000 maskiner på utleie!

I dag har Cramo nådd en ny milepæl med over 12 000 maskiner ute på leie. Det tilsvarer 15 fulle fotballbaner med maskiner og utstyr!

- Jeg er utrolig stolt over innsatsen alle våre kollegaer har lagt ned det siste året, og alle nyinvesteringer vi har gjort i år har hjulpet oss med å nå dette målet.

-Det er flott å se at vi er med på å muliggjøre mange nye og spennende prosjekter sammen med både store og små kunder, sier administrerende direktør i Cramo, Thomas Astrup, i en melding.

De siste to årene har Cramo investert i over 600 millioner kroner i nytt utstyr, og det betyr både høyere kvalitet og bedre tilgjengelighet.

- Vi har faset ut mye gammelt utstyr,og dermed fått en mye yngre, og mer moderne utstyrspark det siste året.. Det betyr at vi leverer utstyr av høy kvalitet og kan betjene kundene på et enda høyere nivå enn før.

-At vi har et så høyt antall maskiner på leie sier også noe om at kundene våre ser verdien i de tjenestene vi tilbyr, og det er vi svært glade for.

Selv om årets investeringer har resultert i mye nytt utstyr, er det fortsatt flere store leveranser på vei inn til Cramo. Thomas Astrup venter derfor at trenden skal fortsette.

- Vi håper å kunne fylle flere fotballbaner og bidra til enda flere spennende prosjekter sammen med våre kunder i tiden fremover avslutter Thomas.