I desember 2020 tiltrådte Gro Fjelstad stillingen som Head of Product Management i Geberit.
«Jeg gleder meg til å ta fatt på stillingen hvor jeg skal være med å videreutvikle ett selskap som er godt etablert i markedet. Det blir spennende å se hvordan min kommersielle bakgrunn kan være med å bidra på veien videre», sier Gro Fjelstad. Foto: Geberit 
Sist oppdatert: 18-01-2021

Fra Schneider Electric til Geberit

Geberit melder at de har styrket teamet sitt og ansatt Gro Fjelstad, som Head of Product Management i Geberit. Fjelstad som tiltrådte stillingen i desember 2020, har bakgrunn fra både Schneider Electric og Byggmakker Norge.

«Vi er veldig glade for å ønske Gro velkommen til oss og hun vil styrke vår produkt- og aftersales avdeling med kommersiell kompetanse.», sier adm. dir. Tor Martin Garsjø.

«Jeg gleder meg til å ta fatt på stillingen hvor jeg skal være med å videreutvikle ett selskap som er godt etablert i markedet. Det blir spennende å se hvordan min kommersielle bakgrunn kan være med å bidra på veien videre», sier Gro Fjelstad, i en melding. 

Gro Fjeldstad har erfaring med blant annet kategoristrategi, salg og ledelse. Hun kommer fra stilling som KAM for grossister i Schneider Electric, og har før det vært 10 år i Byggmakker Norge, hvor hun jobbet som kategorisjef og teamleder blant annet for VVS.