VestlandsHus ansetter Per Arne Fagervoll Meek i nyopprettet stilling
Per Arne Fagervoll Meek, ny driftssjef i VestlandsHus. Foto: VestlandsHus
Sist oppdatert: 17-01-2022

Går fra Evoy til VestlandsHus 

VestlandsHus melder at de har ansatt Per Arne Fagervoll Meek i nyopprettet stilling. 

VestlandsHus AS ansetter Per Arne Fagervoll Meek i nyopprettet stilling som driftssjef, med ansvar for innkjøp og IT.

Som driftssjef vil Meek ha som hovedoppgave for å utvikle en robust og fremtidsrettet innkjøpsstrategi; etablere nye rutiner og systemer for å sikre profesjonell oppfølging av leverandører og kunder.

Han vil rapportere direkte til konsernsjef Magnus Løseth og blir en del av ledergruppen.

-Vi har store planer for VestlandsHus fremover, og jeg er overbevist om at Per Arne med sin bakgrunn og erfaring vil bidra sterkt til realisering av disse i stillingen som driftssjef.

-En dedikert ressurs som håndterer våre innkjøpsavtaler og har kontakt med våre leverandører er viktig for oss.

-Dette er viktige samarbeidspartnere og sparringspartnere for VestlandsHus når vi nå jobber videre med å skape boliger for morgendagens kjøpere, sier konsernsjef Magnus Løseth.

Pol Betong AS - Leikvoll hall C

-Med sin kompetanse innen forretningsutvikling vil også Per Arne også være en viktig ressursperson for våre forhandlere – og bidra til at vi fortsatt er bransjeledende innen forhandleroppfølging og støtte, fortsetter Løseth.

I tillegg vil Meek lede arbeidet med å utvikle og iverksette effektive IT-systemer som understøtter selskapsdrift og kundereise, et avgjørende punkt for å sikre konkurransekraft for VestlandsHus-forhandleren og for å oppnå fornøyde boligkjøpere:

-IT er og blir et satsingsområde og fungerer som et virkemiddel for verdiskapning på tvers av forretningsområder og prosesser.

-For å fungere optimalt må det være godt samarbeid mellom IT og de andre avdelingene. Her vet vi at Per Arne vil gjøre en stor forskjell, sier Magnus Løseth.

Krøderen Elektro|Krøderen leverer alt innen elektro til din bolig, hytte eller prosjekt.

Meek kommer fra stillingen som Chief Commercial Officer i Evoy AS og sier følgende om sin nye stilling:

-Jeg ser veldig fram til å ta del i en spennende reise fremover med videreutvikling av VestlandsHus, en av de største huskjedene i Norge.

Fokuset de har med fantastiske design, energieffektive løsninger og sunne boliger er midt i blinken. Med et sterkt forhandlernettverk og et sterkt sentralt team er jeg sikker på VestlandsHus er godt posisjonert til videre utvikling med boliger som er frempå i forhold til kundenes ønsker og forventninger fremover.