A Bygg henter inn tung prosjektlederkompetanse
-Jo bedre kjent jeg har blitt med A Bygg, desto tydeligere har jeg sett at dette er et riktig neste steg for meg. Foto: A Bygg Entreprenør
Sist oppdatert: 05-01-2022

A Bygg henter prosjektlederkompetanse fra AF Gruppen

A Bygg Entreprenør opplever økt oppdragsmengde og styrker sitt prosjektlederteam med Trond Mjølkarli fra AF Gruppen.

A Bygg opplever en betydelig økning i etterspørselen, særlig innenfor næringsbygg. For å kunne håndtere større og mer komplekse prosjekter har selskapet hentet den erfarne prosjektlederen Trond Mjølkarli fra AF Gruppen. Morten Raugstad, administrerende direktør i A Bygg, er godt fornøyd med rekrutteringen.

- Trond har med seg over tjue års erfaring fra entreprenørbransjen. Han har gjennomført flere prosjekter, møtt på flere utfordringer og funnet flere løsninger enn en tretti- eller førtiåring har rukket.

-Kandidater av dette kaliberet er vanligvis vanskelig å rekruttere, de sitter i gode posisjoner med lukrative avtaler og få grunner til å flytte på seg. Så når de først gjør det, er det fordi de har funnet noe de virkelig vil ha, sier han i en melding. 

Pol Betong AS - Leikvoll hall C

Et riktig neste steg
For Mjølkarli var det selskapskulturen som gjorde utslaget.

- A Bygg er et seriøst selskap med en sterk og god kultur. De styrer prosjektene på en profesjonell måte, har en tydelig etablert metodikk for prosjektstyring.

-Jo bedre kjent jeg har blitt med A Bygg, desto tydeligere har jeg sett at dette er et riktig neste steg for meg, sier han.

Rekrutteringen av Mjølkarli bekrefter A Bygg sin posisjon, mener Raugstad.

- Trond sitt valg viser at vi er et attraktivt miljø også for de mest erfarne. At vi med vår størrelse kan tilby en annen type miljø, en annen kultur, og et annet faglig fokus enn de større entreprenørene.