Rodeo arkitekter henter Håkon Moslet fra NRK til en nyopprettet stilling som leder for innovasjon og utvikling.
Håkon Moslet (til venstre) går inn i en nyopprettet stilling som leder for innovasjon og utvikling i Rodeo arkitekter. Her sammen med partner og arkitekt Henning Sunde.Foto: Anne Valeur
Sist oppdatert: 12-04-2021

Går fra NRK til Rodeo Arkitekter 

Rodeo Arkitekter, skriver i en pressemelding at de har hentet Håkon Moslet fra NRK, til en nyopprettet stilling som leder for innovasjon og utvikling.

Moslet har en rekke år bak seg i NRK, der han blant annet har vært musikksjef i P3 og vært ansvarlig for flere suksesser, blant annet «Skam» og «Line fikser kroppen», og har jobbet med endringsprosjekter i NRK Nyheter og Sport.

- Med sin bakgrunn og kompetanse som journalist, prosjektutvikler og senere studier innen innovasjon og ledelse har Håkon utvist et blikk for samfunnsutviklingen som vi ser fram til å bruke i våre prosjekter, sier daglig leder Timon Linderud i Rodeo. 

Kahrs| Komplette gulv til hjemmet

Hjertet er samfunnsutviklingen 
Rodeo arkitekter er et tverrfaglig arkitektkontor med arkitekter, urbanister, landskapsarkitekter og samfunnsvitere som holder til på Youngstorget i Oslo.

Moslet blir en del av Rodeos samfunnsvitenskaplige team, der han skal jobbe tett med faglig leder og miljøpsykolog Aga Skorupka, kultursosiolog Knut Schreiner og nyansatt samfunnsgeograf Eilert Ellefsen.

Moslet skal styrke Rodeo på blant annet innsiktsarbeid, læring og kompetanse, formidling og nytenkning.

- Jeg kan ikke tenke meg noe mer spennende felt å gå inn i i 2021 enn byutvikling. Dette er hjertet av samfunnsutviklingen, og berører mange av de mest spennende og brennbare utfordringene i vår tid, som mobilitet, sirkularitet og teknologisk utvikling.

-Rodeo er en uredd og smart aktør i dette feltet. Det er en glede å få gå inn i ringen med dem, sier Moslet. 

Blikkenslager Walther Karppinen & Sønn AS

Den nye rocken
Blant Rodeos prosjekter finner vi blant annet utviklingen av Fornebu brygge og akvarium, planleggingen av Grønlikaia i Bjørvika, Norges høyeste bygg ved Oslo S, campusutvikling på UiO og revitalisering av Bryggen i Bergen.

Partner og arkitekt Henning Sunde begrunner ansettelsen av Moslet på følgende vis:
- Som arkitekter jobber vi med oppgaver som vil påvirke folks omgivelser og måten vi lever, bor og jobber i mange tiår fremover.

-Derfor har vi alltid hatt fokus på å integrere folk med et annet faglig blikk i kontoret, og her sitter Håkon på en unik kompetanse og forståelse av samfunnet, og så er vel arkitektur og byutviklingen den nye rocken, så dette blir en helt naturlig overgang for Håkon.