Fasadgruppen ekspanderer i Stavanger gjennom oppkjøp av Chem-Con Facebook LinkedIn Twitter Last ned som PDF Fasadgruppen fortsetter å vokse på Vestlandet gjennom oppkjøp av entreprenør- og murmesterfirmaet Chem-Con AS.
Oppkjøpet av Chem-Con skjer gjennom Fasadgruppens datterselskap RSM Fasade, et annet Stavangerbasert firma med fokus på mur og puss, som ønsker sine nye kolleger velkommen. Avbildet: Yngve Kvia og Erling Pettersen. Foto: Fasadegruppen
Sist oppdatert: 13-05-2022

Fasadgruppen kjøper opp Chem-Con

Fasadgruppen fortsetter å vokse på Vestlandet gjennom oppkjøp av entreprenør- og murmesterfirmaet Chem-Con AS.

Chem-con ble etablert i 1982 og utfører tjenester innen mur og puss fortrinnsvis i Stavanger og omegn, men også i andre deler av Norge.

Vi leverer også bygningsintegrerte solcellepaneler (BIPV) som kan brukes både til nybygg og ved renovering. Panelene kan skreddersys i henhold til kundens ønske for å bli en integrert del av byggets arkitektur.

Chem-Con har 25 heltidsansatte og omsatte for 34 millioner kroner i 2021.

Oppkjøpet av Chem-Con skjer gjennom Fasadgruppens datterselskap RSM Fasade, et annet Stavangerbasert firma med fokus på mur og puss, som ønsker sine nye kolleger velkommen.

Hedmark Elementmontasje AS|Klimahuset - Botaniske Hage

Chem-Con har et godt renommé i Stavanger og blir et sterkt tilskudd til Fasadgruppens virksomhet på Vestlandet.

-Vi i RSM Fasade har god erfaring fra tidligere samarbeid med Chem-Con og ser at vi utfyller hverandre på en god måte.

-Sammen får vi store muligheter til å ta på oss større prosjekter og vinne markedsandeler i regionen, sier Yngve Kvia, adm.dir. i RSM Fasade, i en melding. 

-Vi har med stor interesse fulgt Fasadgruppens etablering i Stavanger og ser frem til å bli en del av gruppen.

-Vi kjenner RSM Fasade godt og gleder oss til å utforske nye muligheter og utvikle oss sammen, sier Erling Pettersen, adm.dir. i Chem-Com.

Fasadgruppen finansierer oppkjøpet med egne kontanter. Fullføringen av oppkjøpet er ikke underlagt noen vilkår for gjennomføring, og Chem-Con blir derfor umiddelbart en del av Fasadgruppen.