Consto Midt-Norge skal bygge rekkehus på Dalgård.
Dalgård, på Byåsen i Trondheim er første del av prosjektet som vil bestå av 120 boliger og nærsenter på 2 000 kvadratmeter når alt står ferdig. Ill: VOLL Arkitekter
Sist oppdatert: 10-03-2021

Consto Midt-Norge skal bygge rekkehus på Dalgård

Consto Midt-Norge har inngått kontrakt med Wigen Bolig AS om bygging av rekkehus på Dalgård i Trondheim.

Dalgård er et område på Byåsen i Trondheim, og dette er første del av prosjektet Dalgårdstunet, som vil bestå av 120 boliger og nærsenter på 2 000 kvadratmeter – totalt 12 000 kvadratmeter – når alt står ferdig. Denne første delen, Dalgård, består av 14 rekkehus.

Boligene har gjennomtenkte romløsninger der det er lagt til rette for at hele familien kan trekke seg tilbake i egne soner ved behov. Alle hus har to bad og eget vaskerom, samt egen tv-stue. Hele plan 2 består av åpen stue-kjøkken­løsning med gjennomlys og direkte utgang til uteplass. Vindusflatene slipper inn godt med dagslys, men er også en viktig detalj i interiøret

Consto Midt-Norge skal bygge rekkehus på Dalgård.
Ill: VOLL Arkitekter

I tillegg er det både carport og bod like inntil hvert av husene, og på den ene rekken er det ekstra bodareal for de som har behov for mer lagringsplass.

Prosjektet gjennomføres som totalentreprise med Consto og inkluderer infrastrukturarbeider og utomhus. Kontraktssummen er på 62,9 millioner kroner inkl. mva. Rekkehusene går over tre etasjer med størrelser fra 140 til 151 kvadratmeter. Fem av boligene er allerede solgt. Consto setter første spadetak i jorda i august i år, og byggetiden er på ett år.

Wigen Bolig AS eies av Barlindhaug Eiendom AS og Bonanza AS med 50 prosent hver.