– Endelig kan vi ønske innbyggerne i Porsgrunn velkommen! Ikke bare åpner vi et varehus med alt en hjemmefikser kan ønske seg, men vi har også markedets laveste priser, sier butikksjef Hans Eide. Foto: Byggmax. 
Sist oppdatert: 11-06-2021

Byggmax har åpnet dørene til sitt nye varehus i Porsgrunn

I dag åpnet Byggmax dørene til sitt nye varehus og regionsenter i Behakvartalet. Det nye varehuset blir kjedens 45 varehus og butikksjefen har planene for suksess klare. 

– Byggmax legger alltid vekt på å være mer enn en salgsbedrift. Vi ønsker å være en samfunnsaktør. Vi er derfor veldig takknemlig for at ordføreren kunne komme og åpne det nye varehuset i Porsgrunn, sa Espen Nikolaisen, regionssjef i Byggmax, i en melding. 

Butikksjef Hans Eide ønsker å gjøre det nye varehuset til den beste Byggmax-butikken i Skandinavia. Varehuset i Porsgrunn blir Byggmax’ 45. varehus.

– Endelig kan vi ønske innbyggerne i Porsgrunn velkommen! Ikke bare åpner vi et varehus med alt en hjemmefikser kan ønske seg, men vi har også markedets laveste pris, sa butikksjef Hans Eide.

Eiqon utfører offentlige og private prosjekter innen bolig, næring og anlegg.

 I tillegg til butikken på 650 kvm tar Byggmax Porsgrunn i bruk en stor kaldhall på 1500 kvm som del av en enda større drive-in med et uteområde på fem mål.

– Hjemmefikserne i Porsgrunn har lenge måttet reise helt til Skien etter billige byggevarer. Pågangen var så stor at vi trengte å lette på trykket, og jeg glad for å åpne både varehus og regionssenter i hjembyen.

-Jeg er spesielt fornøyd med den romslige drive-in-løsningen vår, som i kombinasjon med Klikk & Hent har blitt en klar kundefavoritt mange steder, sa Hans Eide.

Vil være en samfunnsaktør
– Byggmax legger alltid vekt på å være mer enn en salgsbedrift. Vi ønsker å være en samfunnsaktør.  Vi er derfor veldig takknemlig for at ordføreren kunne komme og åpne det nye varehuset, sa Espen Nikolaisen, regionssjef i Byggmax

Mimax - Norges største innen kjerneboring og betongsaging

Ordføreren fulgte tradisjonen og sagde planken som markerte åpningen av det nye varehuset.

– Jeg ønsker Byggmax hjertelig velkommen som en samfunnsaktør i den flotte byen vår. Mer næringsvirksomhet og flere faste arbeidsplasser er gode nyheter.

-Det er flott at Byggmax holder hjulene i gang og åpner som planlagt. Nå som folk stort sett holder seg hjemme er det jo sunt for både kropp og sinn å ha noen oppussingsprosjekter gående, sa ordfører i Porsgrunn, Robin Martin Kåss.

Byggmax har samarbeidet med Nav Porsgrunn, for å finne dyktige folk til å fylle de nye arbeidsplassene. I tillegg til medarbeidere i varehuset, har Byggmax nå etablert en egen norsk avdelingen for kundeservice i Porsgrunn.

– Som næringslivsleder har jeg har veldig god erfaring fra å jobbe med ulike Nav-kontor rundt om i landet. Også i fjor hadde vi et veldig godt samarbeid med Nav, da under etableringen av Byggmax Notodden, sa Nikolaisen.