Veidekke: Bygger nok et logistikkbygg på Vestby
Veidekke Logistikkbygg er en totalentreprenør som tegner, utvikler og oppfører ulike typer nærings- og industribygg over hele Norge. Vi er 25 entusiastiske kolleger i Larvik som omsatte for ca. 575 millioner kroner i 2021. Ill: Veidekke
Sist oppdatert: 14-03-2022

Bygger nok et logistikkbygg på Vestby

Veidekke Logistikkbygg AS har skrevet kontrakt med Toveien 41 AS (Anthon Eiendom og Pareto Eiendomsfellesskap) om oppføring av et logistikkbygg på Vestby syd for Oslo.

Kontrakten er verdt nær 240 millioner kroner ekskl. mva.

Anthon Eiendom AS og Pareto Eiendomsfellesskap AS har igjen valgt Veidekke Logistikkbygg som samarbeidspartner for et stort logistikkprosjekt.

Oppdraget bygger videre på det gode samarbeidet som er opparbeidet gjennom åtte tidligere prosjekter. Beliggenheten er nok en gang svært sentral i Toveien i Vestby næringspark, rett ved siden det nye sentrallageret til Optimera.

- I Veidekke Logistikkbygg har vi spesialisert oss på utvikling og oppføring av rasjonelle og effektive yrkesbygg i totalentreprise.

-I et tett samarbeid med Anthon Eiendom og Pareto Eiendomsfellesskap skal vi oppføre et bygg som skal tilfredsstille kravene til et moderne og effektivt logistikkbygg.

-Vi gleder oss til å ta fatt på oppgaven og ser frem til et nok spennende samarbeid, sier daglig leder Roar Kristiansen i Veidekke Logistikkbygg AS, i en melding. 

Bygget blir cirka 24.700 m2 BTA. Byggearbeidene har allerede startet opp og skal gjennomføres på 18 måneder.