Veidekke har fått i oppdrag av Altus Eiendom AS å oppføre boligprosjektet Kysthagen på Straume i Øygarden kommune utenfor Bergen. Prosjektet inneholder 42 leiligheter, næringslokaler og parkeringsanlegg. Oppdraget er en totalentreprise verdt 100 millioner
Prosjektet inneholder 42 leiligheter, næringslokaler og parkeringsanlegg. Oppdraget er en totalentreprise verdt 100 millioner kroner ekskl. mva. Foto: Veidekke
Sist oppdatert: 08-03-2022

Bygger flere boliger på Straume

Veidekke har fått i oppdrag av Altus Eiendom AS å oppføre boligprosjektet Kysthagen på Straume i Øygarden kommune utenfor Bergen.

Prosjektet inneholder 42 leiligheter, næringslokaler og parkeringsanlegg. Oppdraget er en totalentreprise verdt 100 millioner kroner ekskl. mva.

- Vi har vært med å bygge Sotra Kystby på Straume helt fra starten i 2009, og vi er stolte over at vi på ny er i gang med et byggeprosjekt som er med å forme det nye sentrumsområdet i Øygarden kommune

Få kontroll over ditt tekniske anlegg.

-Prosjektet er basert på vårt konsept og felles utviklingsprosess sammen med Altus Eiendom, sier distriktsleder Erlend Bygnes i Veidekke Bygg Bergen i en melding. 

Kysthagen er blitt godt mottatt i boligmarkedet. Prosjektet har stor variasjon i type leiligheter med gode alternativer for alle grupper av interessenter, i tillegg til flotte tilrettelagte uteområder med tilhørende parkområde, benker, grillplass og lekeareal.

Fra boligene er det kun en kort spasertur til sjøen ved Straum­sundet og Sartor Storsenter med over 160 butikker, serveringssteder, kino og det meste man trenger av servicetilbud som lege og tannlege. Til Bergen sentrum er det et kvarters kjøretur.

- Noe av det kjekkeste for oss i Veidekke er når vi får anledning til å ta ut all vår kreativitet og all vår fagkompetanse i tett og godt samspill med kunden.

-Sammen skaper vi gode prosjekter som markedet ønsker og som bidrar til en positiv samfunnsutvikling.

-Samarbeidet med Altus Eiendom er utviklet over mange år, og vi setter svært stor pris på den tilliten vi er gitt på ny, avslutter Bygnes.

Byggearbeidene starter nå i mars. For mer informasjon se www.kysthagensameie.no

Pol Betong AS - Leikvoll hall C