Glynitveien i Ski
-Ski er et attraktivt område med kort vei inn til Oslo og et sted vi i Usbl ønsker å vokse ytterligere i årene som kommer. Ill: Usbl
Sist oppdatert: 07-10-2020

Bygger 142 nye boliger sentralt i Ski

Usbl har nylig kjøpt samtlige aksjer i Glynitveien 39 AS, en tomt sentralt i Ski kommune. Tomten ligger kun 400 meter fra regionens største idrettsanlegg, og her planlegges det å bygge 142 boliger med salgsstart høst 2021.

I september kjøpte Usbl 100% av aksjene i Glynitveien 39 AS av Follo Holding Invest AS. UNION Norsk Næringsmegling var selgers rådgiver i transaksjonen. Eiendommen ligger ca. 1,3 kilometer øst for Ski togstasjon og Ski sentrum og kun 400 meter fra Ski stadion. Beliggenheten er attraktiv for boligutvikling med et av regionens største idrettsanlegg like ved.

Gulventreprenøren AS - Carpe Diem Demenslandsby
Hæhre Gulvstøp|dekkestøp, gulvpuss, gulvavretting og sparkling

Et av Usbl sine kontor ligger sentralt i Ski sentrum, og selskapet har en rekke medlemmer og forvaltningskunder i området i dag. Dette er et av vekstområdene til boligbyggelaget, og kjøp av tomter i Folloregionen er derfor viktig for Usbl.

Prosjektet ansees attraktivt for barnefamilier med både små/og eldre barn pga. nærhet til forskjellige idrettsarenaer, barnehage og videregående skoler. Området kan også være attraktivt for voksne uten hjemmeboende barn som har tilknytning til eneboligområdene som ligger i nærhetene og som ønsker en mer lettstelt leilighet/rekkehus i samme område, men som ikke ønsker å bo i Ski sentrum.

-Ski er et attraktivt område med kort vei inn til Oslo og et sted vi i Usbl ønsker å vokse ytterligere i årene som kommer. Vi har mange medlemmer i området, og regner med at dette blir et populært boligprosjekt som mange vil være interessert i, særlig med nærheten til idrettsanlegg og skole, sier administrerende direktør i Usbl, Johan Bruun.

Området er detaljregulert, og Usbl forventer derfor en salgsstart høst 2021.