Stikker du innom det nye ProffPunktet vårt i Bodø, står Øyvind, Hans og Jan-Tore klare til tjeneste. Foto: Proffpunkt 
Sist oppdatert: 22-11-2023 Pressemelding 

Åpner ProffPunkt i Bodø

Skal vi hjelpe kundene å lykkes, må vi ha lokale fagfolk som kan gi råd om produkter og løsninger. Nå åpner vi nytt ProffPunkt i Bodø – nummer 27 i rekken av våre lokale og i stor grad døgnåpne butikker.

- Vi har bare fått positive tilbakemeldinger, og det er mange bodøværinger som er nysgjerrige på oss fordi vi er norskeide, lokale og har åpent tjuefire timer i døgnet. Nå gleder vi oss til åpning!

Øyvind Magnussen er påtroppende daglig leder på vårt splitter nye ProffPunkt i Bodø.

Sammen med et stort team av gode hjelpere, har han jobbet dag og kveld den siste tiden for å få lokalene klare for åpning 24. november.

Du kjører ikke 60 mil for å kjøpe stikkontakter

Selv om det er ProffPunkt både i Mosjøen og Narvik, har ikke det hjulpet elektrobedriftene i området. Nå får de endelig muligheten til å handle det de trenger når de trenger det, lokalt og spontant.

- Det er blant annet meldt inn fra en stor kjede i området at de ikke vil vurdere Berggård Amundsen før vi etablerer oss her. Du kjører ikke 60 mil for å kjøpe stikkontakter, sier Øyvind.

Nå gleder han seg til å ta opp konkurransen med de andre elektrogrossistene i området

Digitalt – OG lokalt!

Selv om en stadig større del av handelen i bransjen går digitalt, mener vi det er viktig å være fysisk tilstede for kundene der kundene er. Det er bakgrunnen for at vi nå etablerer oss i Bodø, og at vi oppgraderer veletablerte

ProffPunkt rundt i hele landet genrelt. ProffPunkt Larvik, Ryen og Romerike er blant butikkene som allerede har fått et ordentlig ansiktsløft og nå står en rekke andre butikker for tur.

- Satsningen lokalt blir lagt merke til i bransjen, sier Øyvind som selv kommer fra stillingen som avdelingsleder hos elektrogrossisten Solar Norge.

Alt du trenger på et sted – elektriker, rørlegger og ventilasjonshjelp

Med seg på Bodø-laget har han Jan-Tore og Hans som begge kommer fra Sonepar. Det blir de tre til å begynne med, men ambisjonen er å bli fire i 2024.

- Vi er egentlig veldig likt støpt. En trivelig og kompetent gjeng som er over gjennomsnittet opptatt av kundens beste. Samtidig har vi kompetanse på ulike felt som butikk, logistikk, salg, løsninger og prosjekter. Vi utfyller hverandre godt, sier Øyvind.

Økende marked for solceller i nord

Interessen for solceller har eksplodert, og Bodø er intet unntak. Øyvind melder at markedet øker, og at det offentlige tar grep.

Bodø kommune har blant annet vedtatt at solceller skal være en opsjon for alle offentlige bygg som skal bytte tak.

- Vi ser at det nå kommer solcellepanel på flere skoler og barnehager som skal renoveres.

Foruten sol blir tradisjonelt installasjonsmateriell, skjult varme og elbilladere en viktig del av sortimentet på ProffPunktet i Bodø.

- Vi har også lyst til å være gode på lys inne og ute, sier Øyvind.

Mange installatører vil satse sol, men mangler kompetanse for å komme i gang. Vi har rustet opp for å hjelpe.