Previous
Next
Som aller første hotell i Norge har Thon Hotell Svolvær laget sitt helt eget fiskebruk. Som gjest får du den spennende muligheten til å fiske din egen fisk, lytte til det engasjerte vertskapet som viser deg hvordan du både sløyer og fileterer fangsten, og etterpå få tilberedt din egen fisk i restauranten. Foto/Ill: Thon Hotels
Sist oppdatert: 30-09-2021

Thon Hotel Svolvær - Vakkert ute i havgapet 

I Lofotens hovedstad, Svolvær, kunne Thon-kjeden ønske velkommen til sitt andre hotell i området da Thon Hotell Svolvær åpnet dørene 2.juli i år.

Beliggende ute i havgapet byr de 211 rommene, fordelt på syv etasjer, på en helt unik og spektakulær utsikt for de besøkende. For at du virkelig skal få det beste ut av utsikten, er alle rom utstyrt med en egen kikkert. 

Eget fiskebruk
Også hotellets restaurant, som har plass til 300 gjester, vil gi gjestene en opplevelse og utsikt utenom det vanlige, med vinduer fra gulv til tak. 

Verdt å nevne er den store glassboksen for sløying og beredning av fisk som er satt utenpå veggen. Her kan hotellets gjester selv få ta i nært øyesyn all fangsten som kommer inn.

Som aller første hotell i Norge har Thon Hotell Svolvær laget sitt helt eget fiskebruk. Som gjest får du den spennende muligheten til å fiske din egen fisk, lytte til det engasjerte vertskapet som viser deg hvordan du både sløyer og fileterer fangsten, og etterpå få tilberedt din egen fisk i restauranten. 

Nobel Rør AS - Din rørlegger i Svolvær

Om du heller vil ta med deg fangsten hjem, lar det seg selvsagt enkelt ordnes, og de ansatte vakuumpakker den for deg. Trenger du litt mer kunnskap for å lage et ordentlig gourmetmåltid?

Ja, da kan du delta på kokkekurs i løpet av oppholdet, og lære hvordan du tilbereder fisken på best mulig måte.

Bankett, kurs- og konferanse
Den store og luftige Lofotsalen kan med sine fleksible løsninger tilpasses mange forskjellige arrangementer. Rommet har store og flotte vindusflater på syv meters høyde fra tak til gulv, og kan ved behov deles på midten med en skillevegg slik at man får to rom.

Her finner man det beste innen både lyd, lys, AV- og scenienstallasjon, og således passer salen ypperlig til alt fra utstillinger, konserter, messer, kick-off og andre større eller mindre eventer. 

Lekkert interiør
Sissel Berdal Haga Thon står sammen med interiørarkitekt MNIL Trond Ramsøskar bak interiøret på Thon Hotell Svolvær.

Nordic door

Interiøret er både lekkert, spennende og fullt av ulike farger og nyanser: Fra rosa og gule toner på alle rommene, til gule og grønne møbler i det innbydende resepsjonsområdet, som domineres av et vakkert hvitt gulv i marmor.

Også lyssettingen er spennende, på samme tid som det har vært stort fokus på at alt skal holdes i en god og varm tone når det kommer til stoffer og gardiner.

Alle fasiliteter
Beliggende bare 50 meter fra bussterminalen og sentrum, og 5 kilometer til Svolvær Lufthavn Helle, er hotellet lett tilgjengelig enten du er på en privat reise eller en businessreise. 

Hotellet tilbyr alt av moderne fasiliteter, og har blant annet et flott treningsrom som er åpent fra tidlig morgen og frem til midnatt. På taket har hotellet en egen urte- og grønnsakshage, og rett nedenfor hotellet er det planlagt en stor, flytende badstue som vil kunne bookes gratis av gjester ved hotellet.

Her ligger alt til rette for et fantastisk og helt uforglemmelig opphold i de nydeligste omgivelser!

Nordland Betong
Consto Nord|Norske Byggeprosjekter

Aktører: 

Nobel Rør Installasjon AS jobber innen varme og sanitær og tar alle typer rørleggeroppdrag; fra små serviceoppdrag hos private kunder til større prosjekter og nybygg.

Nordland Betong AS - Med betongstasjoner lokalisert i Bodø, Fauske og Meløy er vi en av landsdelens største aktører innen betongproduksjon. Gjennom gode logistikkløsninger tilbyr vi betong og transport, fra Rødøy i sør til Hamarøy i nord.

Sweco AS - Europas ledende arkitekt- og ingeniørselskap. Sammen med våre kunder og kunnskapen til våre 17 500 arkitekter, ingeniører og andre eksperter, skaper vi løsninger som er tilpasset en økende urbanisering, som favner digitaliseringens kraft og som bidrar til å gjøre samfunn mer bærekraftige. Sweco – Transforming Society Together

Nordic Door kan med stolthet kalle seg Norges største dørprodusent, med en produksjon på 100.000 dører i året stiller vi høye krav til våre produkter. Våre dører får du kjøpt gjennom din nærmeste byggevareforretning.

Hamperokken AS, Ramsøskar AS, Lo:Le landskap AS, Total brannsikring AS, Multiconsult SS, LB Consult AS, Rambøll AS, Bryn byggklima AS, Lofoten elektro AS, G. Svenning AS, Follo fjernvarme AS, Hercules fundamentering AS, XTM bygg AS, Nordland betongelement AS, Part AB, Nordic doors AS, Protan AS, Staticus, Vilnius, EFC Norge AS, Atlanterprodukter AS, Norgesgulv AS, Silikal AS, StoCreTec, Proffkeramikeren AS, InteroAcustik AS, Malerfirma Edvardsson AS, Vental AS, Hålogaland lås & beslag AS, PKS Industri AS