Previous
Next
Heisbeskytteren leier ut en smart, miljøvennlig og effektiv heisbeskyttelse så du slipper å bruke tid, arbeidskraft og materiell. Foto: Heisbeskytteren
Sist oppdatert: 19-03-2024 Annonsørinnhold 

​Heisbeskytteren - Utleie av heisbeskyttelse 

Byggeplasser er travle knutepunkter med høy aktivitet, mange arbeidere, materialer og tunge maskiner i konstant bevegelse. I dette kaoset er det lett at ømfintlig utstyr som heiser blir utsatt for skade.

Med beskyttelse fra Heisbeskytteren, unngår man skader som kan føre til store kostnader og unødvendig nedetid ved reparasjoner.

Heisbeskytteren AS, leier ut en smart, miljøvennlig og effektiv heisbeskyttelse som sparer deg både tid, arbeidskraft og materiell.

- Vi er godt fornøyd med leveransen av heisbeskyttelse på prosjekt Hjertås Panorama. Ble levert til avtalt tid og til  konkurransemessig pris.

​Anleggsleder: Olav Aase, Veidekke Bygg AS

Erfaring med utfordringene medførte jakten på løsningene

Heismontørene ​Ole Tobias Christensen og ​Joachim Lian har gjennom mange år sett hvordan byggherrer og entreprenører bruker tid, materialer og penger på å beskytte heisene ved nybygg og rehabilitering. 

Det er usedvanlig mange timer og materialer som brukes og kastes. Det er ikke uvanlig med en kostnad på 15-20.000 for å beskytte en heis.

I større prosjekter som f.eks blokker, leilighetsbygg, næringslokaler og kontorbygg har man gjerne flere heiser, da blir det mye penger totalt. 

Som heismontører har vi sett samme utfordring gå igjen gjennom flere år. Vi bestemte oss for å lete etter produkter som kunne løse utfordringen enklere og rimeligere. I 2021 fikk vi agentur på Heisbeskyttelsen.

Produktet er godt tatt imot av byggherrer, entreprenører og ute på byggeplasser.

Tilbakemeldinger fra de ca 50 heisene som er beskyttet til nå er utelukkende positive. 

Heisbeskyttelsen er spesiallaget, vannavstøtende, flammehemmende og gjenbrukbar. Produktet er tilpasset alle merker heis og heis størrelser, kommer levert i spesiallagede poser og kan sendes over hele Norge.

Produktet kan bæres og monteres av en person. 

Ofte stilte spørsmål om heisbeskyttelse 

Hvor lenge pleier man å leie heisbeskyttelse? 

- Vanligvis 4-6 uker..

Hva kan jeg spare ved å leie heisbeskyttelse fra Heisbeskytteren?

- Sammenlignet med plassbygd beskyttelse, sparer man ca.15.000-20.000 kr per heis.

Hva slags miljøgevinst får man av å benytte seg av deres heisbeskyttelse?

- Alt vi monterer, demonteres og gjenbrukes 95 %. Dette gjør produktet svært bærekraftig sammenlignet med en plassbygd beskyttelse som ofte blir kastet etter bruk.

Hvor lang tid tar det å monterer heisbeskyttelse?

- Heisbeskyttelsen kommer med detaljert bruksanvisning og monteres enkelt på 15-20 minutter. Det samme gjelder demontering.

Foto: Heisbeskytteren

Vi sender over hele Norge

For 4.999 kr sender vi deg en heisbeskyttelse ​med alt du trenger for å beskytte heisen i 4 uker. Monteres på 15-20 minutter, enkelt og billig. (eks. frakt og mva) Vi er også behjelpelig med montering og demontering. Priser og vilkår 

Miljø og bærekraft

Vi har spesialisert oss på heisbeskyttelse som er gjenbrukbar. Med vår løsning går ingenting til spille, det er bra både for deg og miljøet.

Kontakt oss i dag for mer informasjon og bestilling.