Brandskyddsmålarna|Ekspert på Brannsikring
Sist oppdatert: 11-03-2024 - Annonsørinnhold 

Brandskyddsmålarna AB

Branntekniske feil merker du ikke før det brenner, men da er det for sent. Det er da man innser de katastrofale følgene en brann kan ha. Det er få ting som er så ødeleggende som en brann

- Med kunnskap som kan spare liv, verdier og resurser sikrer vi ditt bygg med sprøyte, rulle og pensel. Vi har spesialisert oss på byggteknisk brannsikring siden 1989, forteller Krister Jansson, en av to brødre som idag driver Brandskyddsmålarna AB.

Firma ble etablert i 2002, og har oppdrag i hele Norden: Vi har hovedkontor i Sverige med agenter og partnere i Norge, Danmark, Finland, Tyskland og Polen.

En spennende jobb i Norge var brannisolering av 24.000 m2 stål på Operahuset i Oslo.

Kompetanse og erfaring
- Vi er eksperter på brannsikring av stål, tre, gips, mur og betong. Uansett om det gjelder nybygg, ombygging eller ved utbygging av eksisterende eiendommer. Det inkluderer kunnskap om krav og dokumentasjon i ulike land. Det er kombinasjonen av kompetanse og erfaring som gir det beste resultatet, slår han fast.

Bredt nedslagsfelt
Med oppdragsgivere som Skanska, Peab, Ruukki og NCC opererer BSM i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Det er inngående kjennskap til lovverket som gjør at selskapet sammen med kundene sine kan utarbeide de beste løsningene for den enkelte kundes behov.

  • Branntetting
  • Brannisolering
  • Brannmaling
  • Brannisolering
  • Brannfuging
  • Isolering og beskyttelse av stål
F.v. Krister og Anders Jansson. Foto: Brandskyddsmålarna AB

- BSM har også brannduker, som på en enkel, effektiv og billig måte erstatter brannvegger i f.eks gips eller plyfa. Det er konstruksjon og/eller underlag som blir bestemmende for hvilke ferdigheter og framgangsmåter som kreves i hvert enkelt tilfelle, slår han fast.

Vår jobb er å velge riktige produkter og fremgangsmåte for å sikre kvalitet og varighet, samt minimal påvirkning av miljøet

Trygg brannbeskyttelse
- Vår jobb er å velge riktige produkter og fremgangsmåte for å sikre kvalitet og varighet, samt minimal påvirkning av miljøet.

Alle bygg skal brannsikres, og eksisterende eiendommer skal kontrolleres jevnlig. Mange eldre bygg trenger branntiltak for å forbedre brannsikkerheten. Vi hjelper til med det meste.

Kontakt oss før du setter i gang med anbudsrunden.
- Vår fagkompetanse er din trygghet! Vi har solide systemer for dokumentasjon og kvalitetssikring, samt systemer som ivaretar helse, miljø og sikkerhet, understreker Jansson til slutt.

Brandskyddsmålarna AB

Krister Jansson. Eier og prosjektansvarlig. Foto: Norsk Byggebransje

+46 709 28 17 61
krister.jansson@bsmab.se 
www.bsmab.se